Projektdata

 • Beskrivelse
  Rækkehuse
  Primært 1 plan
  4 stk 2 plan
 • Areal:
  4988 m2 / 48 boliger
 • Entreprisesum
 • Afleveringsdato:
  Ultimo August 2021

Projektansvarlig

Funderskovvej

De nybyggede lejeboliger befinde sig kun 5 minutters kørsel fra Silkeborg centrum – og med 2 minutters kørsel til tilkørselsmuligheder på den nye motorvej

Funder; et område, som har udviklet sig til at være en stor tiflytningsmagnet for både unge, ældre og familier – I er ikke de eneste tilflyttere på udkig efter en bolig til leje med naturskøn og rolig beliggenhed samt kort afstand til Silkeborg.

Funder er et enestående område, der tilbyder et hyggeligt og trygt samfund med de goder, der ellers kun hører større byer til. For børnefamilierne er der et bredt udvalg dagplejemødre, en vuggestue, en helt nyanlagt børnehave og en skole fra 0. – 9. klasse.

Der er rige indkøbsmuligheder blandt andet i den lokale Rema 1000, og så er der en skøn natur, der byder på alle muligheder for at gå på opdagelse i et unikt nærområde – vel at mærke uden at starte bilen.

Der er også tænkt meget på nærhed og fællesskab i Funder. Der er stisystemer og tunneller, som forbinder området og giver børn en let og sikker adgang til skole og fritidsaktiviteter. Ligeledes er der mange muligheder for sport, aktiviteter og foreningsliv. Kort fortalt byder Funder på landsbyens charme kombineret med smuk natur og nærhed til de større byers kulturelle tilbud og muligheder.

vil i leje et rækkehus er Funder en yderst attraktiv mulighed – også for jer der tænker på fremtiden. Funder vil de næste 10 år gennemgå en rivende udvikling med nye boligområder og etablering af indkøbsmuligheder.

Har du husdyr og kan ikke finde en lejlighed, så har du mulighed for at finde et hus til leje med husdyr tilladt

Se flere billeder

Beliggenhed

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere