Projektdata

 • Status:
  Igangværende
 • Beskrivelse
  Lejligheder 18 stk
 • Areal:
  1830 m2 / 18 boliger
 • Entreprisesum
 • Afleveringsdato:
  Ultimo August 2021

Projektansvarlig

Jyllandsgade

Aars eller Års er en lidligere stationsby i Vesthimmerland med 8.465 indbyggere, beliggende 43 km sydvest for Aalborg, 44 km nord for Viborg, 28 km nordvest for Hobro og 27 km sydøst for Løgstør. Byen hører til Region Nordjylland og er kommunesæde og den største by i Vesthimmerlands kommune 

Der er to folkeskoler i Aars, begge med fuld overbygning (0.-9. klassetrin). Aars skole har ca. 575 elever i 2-3 spor samt 10 specialklasser. Ca. 200 børn går i skolens SFO. Skolen har 90 ansatte. Østermarkskolen har ca. 660 elever, for det meste i 3. spor. Godt 220 børn går i skolens SFO. Skolen har 83 ansatte

Nær ved Østermarkskolen ligger idrætscenter Østermarken, der benyttes af 9 idrætsklubber og har 2 store haller, springsal, gymnastiksal, brydelokale, 2 aktivitetsrum, 4 mødelokaler, cafe og foyer med bordtennisbord, playstation og klatrevæg. Byen har også svømmehal og friluftsbad

Aars har 3 daginstitutioner: Markvænget blev etableret i 1989 og skulle rumme 50 børnehavebørn. i 2013 blev den udvidet til en integreret institution med plads til 25 vuggestuebørn og 65 børn, heraf enkelte under 3 år. den har 17 ansatte. Bakgården har 48 børnehavebørn og 10 ansatte.

i 1969 blev Vesthimmerlands gymnasium åbnet i Aars som Danmarks første sognekommunale gymnasium. Gymnasiet har senere også fået HF og VUC.

Vesthimmerlands musikhus ALFA stod færdigt i 2008 og rummer bl.a. en koncertsal med scene og plads til 420 tilskuere samt undervisningslokaler i varierende størrelser. Musikhuset ligger ved siden af gymnasiet og er i dagtimerne undervisning sted for gymnasium og HF samt Kulturskolen Vesthimmerland. Huset er for hele Vesthimmerlands kulturhus. Navnet ALFA er sammensat af forbogstaverne i kommunens fire hovedbyer: Aalestrup, Løgstør, Farsø og Aars.

Erhvervsskolerne Aars er Himmerlands største uddannelsescenter med over 1.000 elever på erhvervs- eller gymnasiale ungdomsuddannelser og 200 deltagere på voksen- eller efteruddannelser. Til skolerne hører et skolehjem, som eleverne kan bo på, hvis de har mere end 5 kvarters rejse. Skolehjemmet huser mere end 200 elever, hvoraf størstedelen er studerende på entreprenør- og landbrugsmaskinuddannelsen. 

Messecenter Vesthimmerland

Aars Hotel, Aars Teater bio er en foreningsdrevet biograf hvor Aars teater bio opgaverne hovedsageligt udføres af frivillige. Den har 2 sale med 104 og 32 stole samt 5 kørestoles pladser.

Aars Avis er udgivet i byen siden 1927.

Se flere billeder

Beliggenhed

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere