Nyheder

Læs de seneste nyheder fra CR Totalbyg A/S.

Velbeliggende lejemål i naturskønt område nær Aarhus. Unik placering i Hørning.

Færdig primo 2021

32 lejemål udlejes på Aarhusvej

18 lejligheder og 14 rækkehuse

 

Område:

Hørning med knap 7.000 indbyggere ligger mellem marker og skov i et kuperet terræn midt mellem Aarhus og Skanderborg.
Selv om Hørning ligger i Skanderborg Kommune, betegnes den af mange som satellitby til Aarhus. Ikke mindst genåbningen af Hørning Station i 2001 har gjort det nemt og hurtigt at pendle til og fra byen.

Prisniveauet på boliger i og omkring Aarhus er de senere år steget voldsomt. Det har givet en naturlig opblomstring af tilflyttere i oplandet til Aarhus, og Hørning har haft en stor tiltrækningskraft på grund af en god infrastruktur og den offentlige transport. Især mange børnefamilier er flyttet til byen for at drage fordel af byens seks daginstitutioner og to velfungerende folkeskoler.

Hørning tilbyder også et meget aktivt foreningsliv, og især den lokale idrætsforening har mange gode tilbud til borgere i alle aldre. Omdrejningspunktet er Hørning Hallen og Hørning Idrætscenter, hvor man i løbet af de kommende år udvider faciliteterne i etaper.

 

Ejendommen:

Der er stor efterspørgsel efter lejeboliger i Hørning, og efterspørgslen er hovedsageligt efter mindre boliger, som kan bruges af enlige/fraskilte og pensionister.

Derfor opføres denne ejendom med en blanding af lejligheder fra 59 kvm til 80 kvm samt mindre rækkehuse på 100 kvm. Boligerne kan benyttes af bl.a. pensionister eller enlige, hvor størrelsen på den månedlig husleje har betydning. Der bliver etableret elevator i lejligheds ejendommen, således at lejlighederne på første sal også kan benyttes af gangbesværede.

Hørning er også meget populær blandt børnefamilier, og derfor opføres der 14 rækkehuse på 100 kvm., hvor stueplan består af køkkenalrum, stue, entré samt toilet. Fra stuen er der adgang til egen terrasse. På anden sal findes et soveværelse med walk-inn, to børneværelser samt badeværelse. Fra soveværelset er der udgang til mindre terrasse. Inventaret i lejlighederne samt rækkehusene bliver fra Invita. Modellen er klassisk hvid grebsløs. Der kommer gulvvarme i rækkehusene samt lejlighederne.

 

Udenomsareal:

Udenomsarealer med udlagt til parkeringsarealer samt grønne områder.

 

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere