Udlejning

  

Domus Consulting er et datterselskab under CR Totalbyg A/S. Domus Consulting varetager alt inden for udlejning og administration af ejendomme. På denne side kan du se, hvilke udlejningsejendomme vi har på nuværende tidspunkt, samt hvem du skal kontakte, hvis du kunne tænke dig at vide mere om vores udlejningsejendomme.

 

En lejer skriver

 Jeg fik øje på huset på Boligportalen og mødte op til Åbent hus arrangement, hvor jeg blev taget imod af Maria, som fremviste huset til mig og besvarede alle mine mange spørgsmål! Lige fra spørgsmål til området, rådgivning til pasningsmuligheder til børnene samt generelt information om huset (herunder praktiske ting, som indretning, materialevalg og økonomi).

 

Jeg fik hurtig en fornemmelse af, at jeg gerne ville takke ja til boligen og aftale med Maria at jeg ringede til hende når jeg lige havde sovet på det. Det gjorde jeg så, og vi fik en god snak omkring hvordan jeg bedst kunne få en hjælpende hånd med at flytte i min drømmebolig nyskilt med tre små børn! Jeg har siden hen været i hyppig kontakt med Maria, som været nede og se boligen et par gange!

 Jeg er simpelthen blevet mødt af fuldstændig topprofessionel service, blandet med kærlighed og medmenneskelighed – hvilket er så rart, når man står foran en sårbar situation som en flytning for mange kan være.

Bøgegade – Aarhus

Projektdata Status: Opføres 2020 Boligtype: Ungdomsboliger + byhuse Størrelse: 47 m2 – 91 m2 Udlejning: Påbegyndes i november 2020 Afleveringsdato:

Læs mere »

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere